کدخبر: ۳۴۱۷۳

کار نمایندگان ایران در بازی‌های المپیک دانش‌آموزی آغاز شد

بازی‌های المپیک دانش‌آموزی (ژیمنازیاد) از امروز به صورت رسمی در صربستان آغاز می‌شوند و نمایندگان ایران در نخستین روز این بازی‌ها در چهار رشته ورزشی به مصاف حریفانشان می‌روند.

کار نمایندگان ایران در بازی‌های المپیک دانش‌آموزی آغاز شد

به گزارش 24 آنلاین، بازی‌های المپیک دانش‌آموزی (ژیمنازیاد) از امروز (یکشنبه ۱۷ فروردین) در زلاتیبور صربستان آغاز می‌شوند. در این بازی‌ها ۳۵۳۵ ورزشکار در ۲۵ رشته به مصاف هم می‌روند. کاروان ورزشی دانش‌آموزی امید ایران متشکل از ۱۸۰ نفر در ۱۲ رشته در قالب ۲۳ تیم در این بازی‌ها شرکت کرده است.

مراسم افتتاحیه بازی‌های المپیک دانش‌آموزی در زلاتیبور صربستان با حضور وزیر آموزش و پرورش ایران و گاییچ وزیر ورزش صربستان برگزار شد. پرچمداری کاروان ایران در المپیک دانش‌آموزی (ژیمنازیاد) را نازنین ملکی، ملی‌پوش تیم تکواندو، و امیرحسین نصیری، ملی‌پوش تیم بسکتبال سه‌نفره، بر عهده داشتند. کاروان ایران در رده سنی زیر ۱۵ سال که برای نخستین بار در این بازی‌ها حضور پیدا کرده است، امروز در رشته‌های بدمینتون، شطرنج، شمشیربازی و کشتی آزاد به مصاف حریفان خواهد رفت.

بازی‌های ژیمنازیاد از امروز به صورت رسمی در صربستان آغاز می‌شود و تا ۲۵ فرورین‌ ادامه خواهد داشت.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۳۴۱۷۳
ارسال نظر