ارکان قضایی فدراسیون فوتبال درآمدزا هستند یا بازدارنده؟
بررسی حواشی و درگیریهای هفتههای اخیر فوتبال ایران نشان میدهد، در بروز این حواشی ارکان قضایی فدارسیون فوتبال بیتاثیر نیستند.

به گزارش 24 آنلاین، هفته بیستوپنجم لیگ برتر فوتبال ایران درحالی دیروز (شنبه) پیگیری شد که با حواشی عجیب و تاسف باری همراه بود. از درگیری شدید در دیدار هوادار و ملوان که منجر به ضرب و شتم مدیر رسانهای تیم فوتبال هوادار شد تا درگیری بین اعضای نیمکت تیمهای آلومینیوم و سپاهان که به مصدومیت شدید مهدی کریمیان مربی سپاهان ختم شد. اما در این میان سوال مهم از ارکان قضایی فدراسیون فوتبال این است که اقدامات شما در طول دو سه فصل اخیر چقدر در کم شدن این گونه اتفاقات ناگوار و تاسفبار تاثیرگذار بوده است؟
اتفاقاتی که در جریان دو بازی لیگ برتر در هفته بیستوپنجم رقم خورد، برای فوتبال دوستان ایرانی ناآشنا نیست چرا که هر از گاهی چه در بالاترین سطح فوتبال ایران و چه در سطوح پایینتر و پایه شاهد چنین مسائلی هستیم اما موضوع اصلی اینجاست نقش ارکان قضایی فدراسیون فوتبال و عملکرد آنها در جلوگیری از بروز این حواشی چیست؟
در فصل جاری بارها شاهد صدور دستور موقت و یا احکام محرومیت و جرایم سنگین از سوی ارکان قضایی فدراسیون فوتبال در رابطه با متخلفان فوتبال ایران بودهایم اما عملا این آرا و دستورات قضایی هیچ نقشی در کم شدن حواشی، درگیریها و تخلفات برخی از اهالی فوتبال نداشته و عملا فقط درآمد میلیاردی برای فدراسیون فوتبال به همراه داشته است.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در فصل جاری بارها با صدور رای محرومیت هواداران و یا جرایم سنگین برای باشگاهها سعی داشته جو روی سکوها را کنترل کند تا هواداران کمتر شعارهای توهین آمیز سر بدهند اما کافی است یک بار در یکی از ورزشگاهها حاضر شوید تا به شما ثابت شود جرایم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بیاثر بوده و عملا جو سالمی روی سکوهای ورزشگاههای ایران حاکم نیست.
سالمسازی جو ورزشگاههای فوتبال ایران چه روی سکوها و چه درون مستطیل سبز و روی نیمکتها خواسته همه اهالی فوتبال است اما به نظر میرسد رسیدن به این هدف بزرگ صرفا از راه جرایم سنگین و محرومیتهای مکرر محقق نخواهد شد. شاید بهتر باشد فدراسیون فوتبال به خاطر عملکرد ضعیفش در این مقوله، اول خود را بازخواست کند و بعد به فکر راههای بهتری برای سالم سازی جو ورزشگاهها باشد.