کدخبر: ۳۴۸۷۰

نماینده مجلس: بی‌انصافی است که خطرات جاده‌ای را به مردم ایران ارتباط دهیم بدون اینکه راه‌ها را اصلاح کنیم

یک نماینده مجلس گفت: نباید در خسارات جاده‌ای مردم را مقصر بدانیم، آن‌ها ما را سکاندار مسئولیت‌های متعدد و مختلف کرده‌اند. این بی‌انصافی است که خطرات جاده‌ای را به مردم ایران ارتباط دهیم بدون اینکه راه‌ها را اصلاح کنیم.

نماینده مجلس:  بی‌انصافی است که خطرات جاده‌ای را به مردم ایران ارتباط دهیم بدون اینکه راه‌ها را اصلاح کنیم

به گزارش 24 آنلاین، محمد بیات در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی کیفیت خدمات و اقدامات اجرایی دستگاه‌های مسئول در شبکه حمل و نقل کشور به مسافران در ایام نوروز ۱۴۰۴، با تاکید بر اینکه مذاکرات باید با حفظ اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران باشد، گفت: در مذاکرات رعایت رهنمودهای مقام معظم رهبری باید حفظ شود؛ از خدمات حلال احمر در ایام نوروز تقدیر و قدردانی داریم، همچنین از خدماتی که پلیس راهور، میراث فرهنگی، راهداری، اورژانس کشور ارائه دادند باید قدردان باشیم.

نماینده خمین در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از مردم ایران، اظهار داشت: نباید در خسارات جاده‌ای مردم را مقصر بدانیم، آن‌ها ما را سکاندار مسئولیت‌های متعدد و مختلف کرده‌اند. این بی‌انصافی است که خطرات جاده‌ای را به مردم ایران ارتباط دهیم بدون اینکه راه‌ها را اصلاح کنیم.

وی در ادامه تاکید کرد: خودروهای بی‌کیفیت را اصلاح کرده و نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها را اصلاح کنیم، باید اقدامات لازم برای رفع این مشکلات انجام پذیرد، اعتباراتی که برای این مهم لازم است تامین کنیم. در حوزه راه و شهرسازی نیاز به تامین اعتبارات برای ترمیم جاده‌های کشور هستیم. نقاط حادثه‌خیز خمین را اصلاح کنیم. متاسفانه نقاط حادثه‌خیز در این منطقه کم نیستند. در خدمات نوروزی استان‌هایی همچون سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی و سایر نقاط محروم که در حوادث جاده‌ای پیشتاز هستند باید مورد توجه قرار بگیرند.

این نماینده در مجلس دوازدهم ادامه داد: اعتبار فاز ۲ بیمارستان حضرت زهرا در خمین حذف شده است. علت این مسئله را جویا شدیم، متاسفانه سازمان برنامه و بودجه اعتبار لازم را اختصاص نداده است که جای پیگیری دارد. ارائه تسهیلات برای رانندگان تا بتوانند ناوگان خود را تغییر دهند، کمبود آمبولانس از دیگر مواردی است که در کشور منجر به افزایش تلفات جاده‌ای شده است.

بیات با اشاره به کمبود امکانات راهداری در کشور ادامه داد: تجهیزات و امکانات پلیس و همچنین امکانات بهداشتی، ناچیز بودن حقوق پرسنل از جمله مواردی است که منجر شده تلفات جاده‌ای رو به رشد باشد. سازمان برنامه و بودجه در خصوص اختصاص اعتبار مورد نیاز برای حل این مسایل باید اقدام جدی داشته باشد.

منبع: ایلنا
کدخبر: ۳۴۸۷۰
ارسال نظر