کدخبر: ۳۳۷۷۱

نماینده ادوار مجلس: می‌گویند پول مملکت خرج لبنان و سوریه می شود؛ اگر این پول خرج غرب‌گرایی شود صدای آنها در نمی‌آید

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی و نماینده ادوار مجلس گفت: تبلیغ می‌شود که پول مملکت خرج لبنان و سوریه می شود. اگر این پول خرج غرب‌گرایی در جامعه شود صدای این افراد در نمی‌آید.

نماینده ادوار مجلس: می‌گویند پول مملکت خرج لبنان و سوریه می شود؛ اگر این پول خرج غرب‌گرایی شود صدای آنها در نمی‌آید

به گزارش 24 آنلاین، فریدون عباسی با اشاره به موضع صریح رهبر معظم انقلاب در خصوص مذاکره با آمریکا، بیان کرد: در خصوص مذاکره با آمریکا ما باید به تجربه توجه داشته باشیم. در طول سال های گذشته ایران  مذاکراتی با آمریکا داشته است. یا با واسطه کشورهای دیگر تماس هایی برقرار شده است. در دوران جنگ نیز ارتباط‌هایی وجود داشت. یا به واسطه کشور سوئیس ارتباط هایی داشتیم. اما از هیچ کدام نتیجه ای نگرفتیم. از بعد انقلاب اسلامی آمریکا تلاش زیادی کرد تا سلطه از دست داده خود را به دست آورد. حتی جنگ که به ما تحمیل شد، حاصل تلاش هایی بود که آمریکا انجام می داد تا انقلاب ما را از بین برده و یک الگوی موفق انقلابی به دنیا معرفی نشود.

اهم گفتگوی وی در ادامه می خوانید؛

* در دورانی که عده‌ای شرق‌ستیز در کشور ما روی کار بودند، مانع مذاکرات راهبردی با کشورهای شرقی به خصوص روسیه و چین در ایران شدند و همواره نگاه آنان به کشورهای اروپایی و آمریکا بود. غرب نیز با اعمال تحریم ها که قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت سازمان ملل اوج آن بود، معیشت مردم را سخت کند. جناح شرق ستیز داخلی نیز به قدرت رسید و برجام را رقم زد. اما همان برجامی که در دوره ریاست جمهوری اوباما به امضا رسید، ترامپ که روی کار آمد آن را پاره کرد.

*آمریکا تا به امروز ثابت کرده که تعهدی به مذاکرات و تصمیماتی که گرفته می شود ندارد. باید درس بگیریم که با آمریکا وارد مذاکره نشویم اگر هم وارد مذاکره شدیم  بدانیم که آمریکا است که بدعهدی خواهد کرد.

* ایران همواره به تعهدات خود پایبند بوده است. حتی در برجام نیز ایران  بر اساس الگوهای تعیین شده حرکت کرد و همه امتیازها هم داد اما آنان به تعهدات خود عمل نکردند. این تجربه باعث می شود که ما دیگر این کار را تکرار نکنیم. مقام معظم رهبری اظهار نظر صریح و به موقعی داشتند و حکیمانه موضوع را برای جامعه تبیین کردند و به مسئولان کشور گوشزد کردند تا در دام آمریکا نیافتند.

*کشوری که انسجام داخلی نداشته باشد، نمی‌تواند به مبارزه با استکبار ادامه دهد. در کشور ما جریان شرق ستیز در برخی از مقاطع نسبت به تضیعف جبهه مقاومت اقدام کرده است. یعنی با علم کردن بحث ملی گرایی بحث اسلامی بودن نظام و حمایت از جبهه مقاومت را تضعیف کرده است. یا تبلیغ می‌شود که پول مملکت خرج لبنان و سوریه می شود. اگر این پول خرج غرب‌گرایی در جامعه شود صدای این افراد در نمی‌آید. ما باید یک دکترین مشخص در خصوص سیاست داخلی خود و ارتباط با دنیا داشته باشیم. این رویکرد نیز با تغییر افراد در دستگاه اجرایی کشور نباید تغییر کند.

* موضوع هسته‌ای دستخوش تغییراتی می‌شود که به تغییر دولت‌ها باز می‌گردد. ما باید یک مسیر و رکن ثابتی را در حوزه هسته‌ای دنبال نکردیم. نرفتیم این موضوع هسته‌ای را حل کنیم. ما باید در بین دولت، قوه مقننه و قوه قضاییه انسجام مدیریتی داشته باشیم. با انسجام مدیریتی مشکل اقتصادی کشور و مشکل ارتباطات خارجی نیز حل خواهد شد.

* اگر تبعیض در جامعه از بین برود خیلی از مشکلات حل خواهد شد. تبعیض با موعظه نیز از بین نخواهد رفت. رئیس دستگاه اجرایی باید از اصلاح نظام حقوق و دستمزد شروع کند. حقوق و دستمزد باید برای مبنای نیاز خانواده تعیین شود.

* اگر نظام حقوق و دستمزد درست شود، تبعیض نیز از بین خواهد رفت. در گام بعدی باید فساد در جامعه از بین برود. فساد در برخی دستگاه‌ها سبب شده تا کارها کند انجام شود و فساد اجازه نمی‌دهد تا پروژه‌ها پیش برود. امروز مردم گاهی برای انجام امورات خود باید رشوه بدهند. کافی نبودن دستمزدها برای انجام کار به دلیل تورمی که سالیان سال است در جامعه ما وجود دارد، سبب گسترش فساد شده است. گاهی سرمایه‌گذاری که می‌خواهد واراد کشور شود، باید باج بدهد. فرقی هم ندارد جریان اصلاح طلب یا اصولگرا روی کار باشد. فساد وجود دارد. این‌گونه نمی توان به کشور قوام داد و در مقابل استکبار ایستاد. 

*افرادی که به فساد در جامعه دامن می زنند، در عرصه سیاست خارجی نمی گذارند کشور در جهت استقلال از غربی ها پیش بروند. این ها نفوذی های داخل کشور هستند. باید این مفسدان را سر جای خود نشاند. جایی نبوده که بنده پیگیر باشم و به شکل علنی وزیر به من نگوید که مافیای واردات نمی گذارد شما این کار را انجام دهید. وزیر مسئول مبارزه با مافیا است. یا یک وزیر دیگر می گوید ما از سرمایه گذار استقبال می کنیم. ما می گوییم وقت بگذار تا بیاییم توضیح دهیم اما حتی جریان های فاسد امضا وزیر را بر می‌گردانند. چراکه حتی برخی نمایندگان مجلس در این کار دخالت دارند.

*مجلس ما گاهی به جای این‌که به دنبال قانون گذاری برود دنبال کارچاق کنی برای برخی افراد هستند یا  دنبال زد و بند برای پست گرفتن هستند. یا وزیر را تهدید می کنند به طرح سوال یا استیضاح. وزیر باید چه کار کند. من نمی گویم همه نمایندگان اینگونه هستند اما باید برویم ببینیم که نمایندگان را چگونه انتخاب می کنیم.

* روسای سه قوه باید به شکل جدی با مفاسد برخورد کنند. خیلی از مشکلات اینگونه حل خواهد شد. ما می توانیم جلوی خارجی ها بایستیم و سرمایه گذار برای کشور جذب کنیم. بدین ترتیب می توانیم تحریم ها را خنثی کنیم.

منبع: ایسنا
کدخبر: ۳۳۷۷۱
ارسال نظر