کدخبر: ۳۲۳۸۱

شکست در شهرآورد روی دوش محمد ربیعی سنگینی می‌کند

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن پس از اینکه دربی اصفهان را به سپاهان واگذار کرد از شدت ناراحتی دچار حمله عصبی شد.

شکست در شهرآورد روی دوش محمد ربیعی سنگینی می‌کند

به گزارش 24 آنلاین، تیم‌های فوتبال سپاهان و ذوب‌آهن روز گذشته جمعه، ۳ اسفند در چارچوب هفته بیستم از رقابت‌های لیگ‌برتر فوتبال مردان باشگاه‌های ایران دربی اصفهان را از ساعت ۱۵:۰۰ در ورزشگاه نقش‌جهان مقابل یکدیگر برگزار کردند و سپاهان با نتیجه پرگل چهار بر یک از سد ذوب‌آهن گذشت.

تیم فوتبال ذوب‌آهن درحالی در برابر سپاهان متحمل باخت سنگین شد که تا دقیقه ۷۰ نمایش متعادلی در شهرآورد اصفهان از خود ارائه کرده بود، اما در عرض چند دقیقه شیرازه گاندوها از هم پاشید تا سپاهان بتواند در ۲۰ دقیقه پایانی بازی تلافی دقایق سپری‌شده بدون گل برتری را دربیاورد و همین سنگینیِ شکست را برای ذوب‌آهن دوچندان کرد.

محمد ربیعی سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن نیز در کنفرانس‌خبری پس از بازی مقابل سپاهان با عصبانیت و ناراحتی خود را بازنده سنگین خطاب کرد و شکست در شهرآورد را برعهده گرفت که همین مسئله شرایط جسمانی‌اش را پس از ترک ورزشگاه نقش‌جهان نامساعد کرد.

بنابر اطلاع ایسنا ربیعی بعد از شکست چهار بر یک ذوب‌آهن مقابل سپاهان به‌دلیل حمله عصبی و احساس درد در قفسه سینه کارش به بیمارستان کشیده شد و در یکی از بیمارستان‌های اصفهان تحت نظر و درمان قرار گرفت که خوشبختانه مشکل وی برطرف و با سلامتی به خانه بازگشت.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۳۲۳۸۱
ارسال نظر