نتایج بانوان وزنهبرداری به اندازه حمایتها نبود/ خروجی ضعیف بود
مربی سابق تیم ملی وزنهبرداری بانوان معتقد است به اندازهای که فدراسیون وزنهبرداری از تیم بانوان حمایت کردند خروجی این تیم قابل قبول نبود و میتوانستند بهتر ظاهر شوند.
به گزارش 24 آنلاین، علی اکبر خورشیدی مربی سابق تیم ملی وزنهبرداری بانوان درباره وضعیت تیم ملی وزنهبرداران و از دست رفتن سهمیه المپیک برای این تیم گفت: فدراسیون وزنهبرداری توجه خیلی خوبی به بانوان داشت. برای این تیم اردوها به صورت مستمر برگزار شد و به مسابقات مختلف هم اعزام شدند. اما این تیم موفقیت چشمگیری به دست نیاورد به این خاطر که ما برنامهریزی درستی برای سهمیه المپیک نداشتیم.
در مسیر کسب سهمیه درست برنامهریزی نشد
وی گفت: به نظرم وزنهبرداری بانوان در وزن ۸۱+ کیلوگرم خیلی راحت میتوانست سهمیه کسب کند. با برنامهریزی درست فاطمه یوسفی در دسته فوق سنگین و الهام حسینی در دسته ۸۱+ کیلوگرم میتوانستند به سهمیه برسند. ضمن اینکه شیخ ارباب هم در این وزن داشتیم و جز وزنهبرداران مستعد بود. متأسفانه خیلی راحت بنا به دلایلی وزنهبرداران را از دست دادیم و به نظرم چرایی نبود فاطمه یوسفی و شیخ ارباب و همچنین اعزام الهام حسینی به مسابقات متعدد با وجود آسیبدیدگی از ناحیه کمر به صورت کارشناسی مورد بررسی قرار بگیرد.
الهام حسینی نباید با آسیب دیدگی به هر مسابقهای میرفت
مربی سابق تیم ملی وزنهبرداری بانوان عنوان کرد: به نظرم الهام حسینی درمان نشد و هر بار او با آسیبدیدگی به مسابقه اعزام میشد. در صورتی که نباید وزنهبردار آسیب دیده به مسابقات اعزام میشد. او باید در ۵ مسابقه شرکت میکرد و در دو مسابقه تنها وزنه بزند. با توجه به این شرایط کادر فنی میتوانست برنامهریزی درستی داشته باشد تا به هدفاش میرسید. به نظرم با توجه به هزینههای صورت گرفته در بخش بانوان موفقیت خوبی نداشتیم.
حمایتها از تیم ملی وزنهبرداری بانوان قبال مقایسه با گذشته نبود
خورشیدی تأکید کرد: نباید حقیقت را فراموش کنیم، زمانی که من هدایت تیم ملی وزنهبرداری بانوان را برعهده داشتم روزهای سختی سپری کردیم. وزنهبرداری بانوان نوپا بود و تجهیزات لازم را در اختیار نداشتیم. وزارت اعتبارات کمتری به وزنهبرداری میداد و امکانات ما هم محدود بود. اما این دوره شرایط کاملاً متفاوت است، خیلی از موانع رفع شد اما با وجود این نتوانستیم موفقیت کسب کنیم. در صورتی که اگر با برنامهریزی خوب و مشورت جلو میرفتند قطعاً در بخش بانوان ما میتوانستیم به سهمیه برسیم.
انگیزه و پشتکار بانوان ورزشکار به مراتب از مردان بیشتر است
مربی وزنهبرداری بانوان گفت: ما نباید این موضوع را فراموش کنیم که استعداد بانوان در عرصه ورزش بالاست، تیمهای بانوان ما موفقیتهای زیادی کسب کردند. به نظرم انگیزه و پیگیری بانوان به مراتب از مردان بیشتر است. وزنهبرداری در بخش بانوان هم همین شرایط را دارند. اگر بستر را فراهم میکردند و با برنامهریزی پیش میرفتند قطعاً نتایج بهتری کسب میکردند. اما متأسفانه این اتفاق رخ ندهد.
من در تقابل با فدراسیون وزنهبرداری نبودم
وی با انتقاد از شرایط موجود گفت: من در دوره قبل من به عنوان مشاور فنی در کنار تیم ملی وزنهبرداری بانوان بودم اما در این دوره حتی یک بار از من نظر نپرسیدند و راهکار بدهیم. ما مقابل فدراسیون نبودیم. یک زمانی فردی به عنوان رئیس بود، او رفت و فرد دیگری جایگزینش شد. من به عنوان مربی موظف بودم احترام بگذارم. هیچ کسی قرار نیست با فدراسیون تقابل کند و همه هدف ما تعامل است. ما بعد از انتخابات باید رقابت را کنار بگذاریم و رفاقت کنیم، اما متأسفانه در فدراسیون وزنهبرداری این اتفاق رخ نداد.
اعضای کادر فنی پاسخگوی افزایش وزن بانوان باشند
خورشیدی در مورد افزایش وزن بانوان در تمامی اوزان گفت: من هم این موضوع را قبول دارم و به نظرم اعضای کادر فنی باید خودشان در این مورد پاسخگو باشند. به عنوان مثال ما میتوانستیم الهه رزاقی را تا وزن ۷۱ کیلوگرم در مسابقات المپیک داشته باشیم اما برنامهریزی کادر فنی به گونهای دیگر بود و باید خودشان در مورد این موضوع توضیح بدهند.
درهای کسب سهمیه بسته شد
وی در مورد شرایط وزنهبرداری بانوان عنوان کرد: انگیزه و توانمندی بانوان بالاست اما باید برنامهریزی مدون و دراز مدت داشته باشیم. اما با توجه به حمایت فدراسیون متأسفانه خروجی ضعیفی داشتیم. ضمن احترام به اعضای کادر فنی اما موفقیت قابل قبولی کسب نکردیم. حداقل انتظار میرفت بانوان وزنهبرداری در شانس کسب سهمیه باشیم اما الان همه درها بسته شد و هیچ شانسی نداریم. فکر میکنم اگر با برنامه پیش میرفتیم شرایط کسب سهمیه هموارتر بود و میتوانستیم بهتر ظاهر شویم.