نماینده مجلس با اشاره به قانون بکارگیری مشاغل حساس: جمع زیادی از مستشاران نظامی با زنان غیرایرانی ازدواج کردهاند
یک نماینده مجلس گفت: جمع زیادی از مستشاران نظامی ما خارج از کشور زندگی میکنند و برخی از آنها با زنان غیرایرانی ازدواج کردهاند. با این تفاسیر میخواهیم در قبال آنها چه کنیم؟
به گزارش 24 آنلاین، مجید نصیرپور سردهایی در خصوص موضعگیری تندروها و پایداریهای مجلس نسبت به انتصاب ظریف از سوی رییسجمهور اظهار: «رقابت بین جریانات سیاسی همواره بوده و خواهد بود. ما هرگز نمیتوانیم روزی را ببینیم که رقابت بین جریانات سیاسی وجود نداشته باشد. خصوصا اینکه کاندیدای یک جریان سیاسی در انتخابات شکست خورده باشد. طبیعتا این جریان برای بقای خودش سعی دارد از هر ابزاری استفاده کند.»
عضو فراکسیون مستقلین مجلس دوازدهم ادامه داد: «وجود شخصی مثل آقای ظریف میتواند بهانهای برای این افراد جهت ادامه رقابت و اعلام حضور باشد. هر چند که این افراد این اقدامات را تحت عنوان رقابت انجام نمیدهند و در اقدام غیراخلاقی خود از عناوینی استفاده میکنند که از نظر افکار عمومی قابل پذیرش نیست.»
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: «مگر آقای ظریف یک ظریف دیگر است؟ ایشان همان کسی است که در گذشته وزیر خارجه کشورمان بوده و از طرف مقام معظم رهبری مورد تایید و تکریم قرار گرفته و از عناوینی مثل فرزندان انقلاب برای او استفاده شده است. مگر فرزندان ایشان قبلا فرزند او نبودهاند که اکنون تابعیت فرزندان آقای ظریف برای این افراد مساله شده است؟»
نصیرپور با بیان اینکه حرفهایی که این دوستان بیان میکنند صدر تا ذیل آن به هم نمیخورد، گفت: «آنها باید شهامت داشته باشند و به دکتر پزشکیان بگویند کماکان در میدان رقابت هستیم و با شما رقابت میکنیم. اگر مساله فقط آقای ظریف است میتوان با دکتر پزشکیان مذاکره کرد تا ایشان را در جایی با حساسیت کمتری به کار بگیرند، اما مساله آقای ظریف نیست و احساس میکنیم فشاری که دوستان وارد میکنند به کل مجموعه نظام است نه فقط دولت پزشکیان.» عضو فراکسیون مستقلین مجلس ادامه داد: «جمع زیادی از مستشاران نظامی ما خارج از کشور زندگی میکنند و برخی از آنها با زنان غیرایرانی ازدواج کردهاند. با این تفاسیر میخواهیم در قبال آنها چه کنیم؟ یا دانشمندان سایر کشورها با تابعیت غیرایرانی در علم و فناوری به ما کمک میکنند، تصمیم در قبال آنها چیست؟ آیا باید آنها را از کشور اخراج کنیم؟ دانشمندانی که همسرشان غیرایرانی است چه؟ یا علما و مراجعی که در عراق زندگی میکردند و ازدواج کردهاند، تکلیف چیست؟ چرا موضوع به این مهمی را به اندازه یک نفر کوچک میکنیم و تصمیماتی میگیریم که الزاما همه کشور باید هزینه آن را بپردازد؟» نصیرپور اظهار کرد: «این اقدام کار درستی نیست و مکاتباتی هم بین نهادهای حاکمیت با مقام رهبری در این خصوص انجام شده و به منظور رفع مشکل و اتخاذ تدبیر، موضوع از سوی مقام معظم رهبری به رییس مجلس ارجاع شده است.» نماینده مردم سراب در مجلس دوازدهم ادامه داد: «ادعای این دوستان همخوانی ندارد و میگویند این لایحه فوریت نداشته و به این دلیل به آن مخالفت کردیم که مساله مردم نیست، اگر راست میگویند چرا در کمیسیون امنیت با همه فشار در حال تدوین گزارشی هستند که دولت را متخلف معرفی کنند و رییسجمهور را به قوه قضاییه معرفی کنند و او را عزل کنند؟ اینکه جزو اولویتهای مردم نیست.» نصیرپور این اقدام رقبای سیاسی دولت را در راستای سهم خواهی بیشتر از دولت دانست و گفت: «رقبای سیاسی دولت با وجودی که سهم قابل توجهی از دولت گرفتهاند، با این فشارها میخواهند سهم بیشتری از دولت بگیرند.»
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین با اشاره به فشار رادیکالهای افراطی به دولت در خصوص مذاکره گفت: «اتفاق بزرگ دیگری که در جریان است، دولتی که به نمایندگی از حاکمیت و دستگاه و وزارتخانهای که به نمایندگی از حاکمیت در حال مذاکره است از سوی این دوستان مورد اتهام و توهین و تضعیف قرار میگیرد. این پدیده جالبی است که به نظر میرسد در کشورهای عقبمانده سیاسی همچنین اتفاقاتی رخ نمیدهد و برایشان قفل است.»