کدخبر: ۱۹۵۸۳

فلاحت پیشه: سناریویی که در خصوص ترور هنیه باید به آن توجه شود، سناریوی نفوذ است

عضو اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: معتقدم مهم‌ترین سناریویی که در خصوص ترور هنیه باید به آن توجه شود، سناریوی نفوذ است. موضوعی که لازم است از منظر تحلیلی مورد ارزیابی و بررسی دقیق قرار گیرد.

فلاحت پیشه: سناریویی که در خصوص ترور هنیه باید به آن توجه شود، سناریوی نفوذ است

به گزارش 24 آننلاین، حشمت الله فلاحت پیشه با بیان این مطلب، اظهار کرد: «امیدوارم سناریوهایی که برخی کارشناسان در صدا و سیما و برخی رسانه‌های رادیکال مطرح می‌کنند برای فرار از پاسخگویی‌ها نباشد. به هر حال هیچ کشوری در سطح جهان به اندازه ایران دشمن و معاند ندارد، به همین دلیل هم نهادهای امنیتی و انتظامی در کشور بیشترین بودجه‌ها را به خود اختصاص می‌دهند، به همین دلیل زمانی که اتفاقی رخ می‌دهد که در آن نقش نفوذ در آن برجسته می‌شود، پرسش‌های بسیاری در افکار عمومی شکل می‌گیرد. متاسفانه اخیرا در صدا و سیما فرضیه‌هایی در خصوص حادثه ترور شهید اسماعیل هنیه مطرح شد که هم باعث سردرگمی است و هم جامعه را با آسیب روانی مواجه می‌کند. عده‌ای از شلیک موشک از داخل یا خارج کشور صحبت می‌کنند. برخی فرضیه همیشگی ریزپرنده‌ها را مطرح می‌کنند. برخی اخبار حاکی از حضور هواپیمای جنگنده است و گروهی از رسانه‌های خارجی هم درباره بمب‌گذاری در ساختمان یاد شده سخن می‌گویند. اما اتفاقی که رخ داده آن است که دریکی از حفاظت‌شده‌ترین مناطق کشورمان (پایتخت) تروری ناجوانمردانه صورت گرفته که افکار عمومی را جریحه‌دار ساخته است.

این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی ادامه می‌دهد: «امروز همان افراد و جریاناتی که سعی دارند با طرح برخی مسائل حیثیتی کشور را وارد فضای سریع انتقامی کنند، کوچک‌ترین نقدی در خصوص عملکرد دولت سیزدهم در این خصوص ارایه نمی‌کنند. بسیاری از روزنامه‌های جناح راست، افراد و گروه‌ها، سعی دارند، فشاری را ایجاد کنند تا کشور به سرعت وارد فاز انتقامی شود، اما این رسانه‌ها و جریانات هرگز این پرسش را مطرح نکرده‌اند که چرا جنبه‌های امنیتی مساله به درستی ارزیابی نشده بود و چرا هنوز شفاف‌سازی‌های لازم صورت نگرفته است.»

فلاحت‌پیشه با اشاره به اینکه مدتی قبل یکی از مسوولان دولت سیزدهم با صراحت اعلام کرد همه دامنه‌های نفوذ صهیونیست‌ها در کشور را کشف و خنثی کرده است، می‌گوید: « اما رخدادهایی شبیه ترور شهید هنیه نشان می‌دهد، هنوز باگ‌های امنیتی خاصی وجود دارد که باید هرچه سریع‌تر برای برطرف ساختن آنها اقدامات اساسی صورت گیرد. اساسا یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم توجه به همین خلأها و کاستی‌هاست که باید مورد توجه قرار گیرد.»

عضو اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه فردی در رسانه ملی حاضر شد و فرضیه‌هایی را مطرح کرد که از سوی مسوولان تکذیب شد، ادامه داد: « افرادی در برنامه‌های زنده صدا و سیما باید حضور پیدا کنند که از زمینه‌های حرفه‌ای و تخصصی لازم برای تشریح موضوع برخوردار باشند. ایران قبلا از تاخیر در روند اطلاع‌رسانی رخدادها، ‌آسیب‌های بسیاری را متحمل شده است. این آسیب‌ها نباید تکرار شود و مسوولان هرچه سریع‌تر باید ابتکار عمل در اطلاع‌رسانی را در دست بگیرند. زمانی که خلأ و شکافی در اطلاع‌رسانی وجود داشته باشد، این رسانه‌های خارجی هستند که سکان هدایت ابتکار عمل رسانه‌ای را به دست می‌گیرند و فرضیه‌های غیر واقعی را مطرح می‌کنند. طرح این فرضیه‌های متعدد باعث بروز برخی اختلافات شده است. کار به جایی می‌رسد که آقای قدومی نماینده حماس در تهران به اظهارات کارشناس صدا و سیما اعتراض کرده و خواستار روشنگری در این خصوص می‌شود.»

فلاحت پیشه در پایان خاطرنشان می‌کند: «در جمع‌بندی باید بگویم که واگذار کردن اصل موضوع به یکسری برنامه‌سازی‌های رسانه‌ای در صدا و سیما، یک آفت امنیتی است. مسوولان دولت سیزدهم و سایر نهادهای مسوول، می‌بایست در این زمینه اطلاع‌رسانی شفافی صورت دهند و اجازه ندهند افکار عمومی تحت تاثیر فرضیه‌های مختلف رسانه‌های خارجی قرار گیرد. در وهله نخست ایران باید عوامل احتمالی نفوذ را شناسایی و راه دسترسی آنها به حوزه‌های اطلاعاتی و امنیتی را مسدود سازند. از سوی دیگر باید توجه داشت، از بیان دیدگاه‌هایی که کشور را به سمت جنگ سوق می‌دهد، خودداری کنند. بخشی از پروژه نفوذ ممکن است از این طریق جاری و ساری شود. افراد و جریاناتی که کشور را به سمت قلمروهای ناشناخته سوق می‌دهند در راستای منافع دشمنان کشور عمل می‌کنند نه منافع ملی ایران.»

منبع: اعتماد
کدخبر: ۱۹۵۸۳
ارسال نظر