حمله روزنامه اسرائیلی به دانشگاه پرینستون به دلیل اخراج نکردن حسین موسویان
گروه “اتحاد علیه توجیهگران رژیم اسلامی” وابسته به سازمان منافقین خلق طی ماههای گذشته تلاش گستردهای برای برگزاری یک تظاهرات بزرگ علیه موسویان در جلو دانشگاه پرینستون بخرج داد که نهایتا جمعه گذشته از بین دو میلیون ایرانی مقیم آمریکا، تنها ۳۰ نفر شرکت کردند.
به گزارش 24 آنلاین، روزنامه جروزالم پست اسرائیل روز جمعه ۱۴ اردیبهشت طی گزارشی تحت عنوان “دانشگاه پرینستون به پرفسور حامی حماس، حزب الله و ترورچسبیده است”، این دانشگاه را بخاطر عدم اخراج سیدحسین موسویان، سرزنش کرد.
نویسنده این مقاله بنیامین واینتال یک صهیونیست راست افراطی مقیم اسرائیل است که طی دوسال گذشته مقالات متعددی در جوروزلم پست اسرائیل، ایران اینترنشنال عربستان، فاکس نیوزآمریکا، میدل ایست فوروم آمریکا علیه موسویان منتشر کرده و صحنه گردان اصلی تلاشهای جبهه صهیونیست علیه موسویان بوده است. رسانههای صهیونیستی دیگر آمریکا همچون فری بیکن نیز ادعاهای او را منتشرکردهاند.
گروه “اتحاد علیه توجیهگران رژیم اسلامی” وابسته به سازمان منافقین خلق طی ماههای گذشته تلاش گستردهای برای برگزاری یک تظاهرات بزرگ علیه موسویان در جلو دانشگاه پرینستون بخرج داد که نهایتا جمعه گذشته از بین دو میلیون ایرانی مقیم آمریکا، تنها ۳۰ نفر شرکت کردند.
خانم لادن بازرگان مدیر ساماندهی این تظاهرات بود که برادر وی از اعضای سازمان منافقین بود که در دوران جنگ، به جرم همکاری با صدام در تجاوز به خاک ایران اعدام شد. یکی از تفاوتهای لادن بازرگان با موسویان این است که برادر موسویان در دوران جنگ تحمیلی در جبهههای جنگ و در دفاع از ایران به شهادت رسید در حالیکه برادر لادن بازرگان بخاطر همکاری با صدام در تجاوز به خاک ایران، اعدام شد.
بنیامین واینتال ژورنالیست صهیونیست با همکاری و همراهی ایرانیهای حامیِ حمله نظامی و تحریم آمریکا علیه ایران همچون لادن بازرگان، پرویز دستمالچی و مجید محمدی در تمام گزارشها و مقالات و مصاحبههای ماههای اخیر مدعی شده که موسویان ترور رهبران اکراد در رستوران میکونوس در برلین آلمان در سال ۱۳۷۱ و سایر ترورهای در خارج از کشور دخالت داشته، او حامی حماس و حزب الله بوده و از فتوای قتل رشدی حمایت کرده است. آنها همچنان مدعی شدهاند که دولت آلمان بعد از رای دادگاه میکونوس در سال ۱۳۷۶، موسویان را از آلمان اخراج کرد و موسویان بعد از آن هیچگاه قادر به سفر به آلمان و کشورهای اروپایی نبوده است.
موسویان در مصاحبه چند روز پیش با روزنامه پرینستونین آمریکا گفت:
“حکم دادگاه میکونوس و شرح حکم در آوریل ۱۹۹۷ (اردیبهشت ۱۳۷۶) در ۳۹۸ صفحه منتشر شد که مستقیم یا غیر مستقیم هیچ اتهامی را متوجه من ندانسته است. همه سفرای ایران و اروپا بعد از حکم دادگاه برلین به پایتختهای خود فراخوانده شدند و بعد از مدتی هم به محل مامورین بازگشتند. من هم به آلمان بازگشتم و ماموریتم بعد از ۷ سال در اوائل سال ۱۹۹۸ به پایان رسید. از آن زمان تاکنون هم مستمرا به آلمان و اروپا سفر داشته و در صدها کنفرانس سخنرانی داشتهام. نه تنها آلمان بلکه هیج کشور اروپایی و هیچ کشوری در دنیا هیچ اتهامی علیه من نداشته است. ایران تنها کشوری است که من را متهم، دستگیر و زندانی کرد.”
روزنامه جوروزلم پست در گزارش خود نوشته که تنها یک دانشجوی یهودی-آمریکایی دانشگاه پرینستون بنام جرد استون در تظاهرات علیه موسویان شرکت کرد. او در مصاحبه گفت: متاسفانه نفوذ رژیم تروریستی ایران در دانشگاه پرینستون بخاطر افرادی مثل موسویان و بهروز قمری تبریزی، محیط این دانشگاه را بقدری سمی کرده بطوریکه در چند روز اخیر خیل عظیمی از دانشجویان دانشگاه پرینستون به طرفداری از فلسطین تظاهرات کردند، پرچم حزب الله را در دانشگاه پرینستون برافراشتند و علنا از ایران حمایت کردند”.
این روزنامه نوشته که موسویان در مصاحبهای در دوران سفارتش در آلمان گفته: “من از سلمان رشدی متنفرم چون به دین و به پیامبرم توهین کرده است”.
گروه “اتحاد علیه ایران هستهای” که یکی از قدرتمندترین لابیهای صهیونیسم در آمریکاست، در ژانویه ۲۰۲۲ طی نامهای به رئیس دانشگاه پرینستون خواستار اخراج فوری موسویان از این دانشگاه شد. چند ماه بعد موسویان به دعوت فرماندهی استراتژیک ارتش آمریکا در اجلاس سالانه این فرماندهی و در حضور ۷۵۰ ژنرال برجسته آمریکا، به انتقاد از سیاستهای آمریکا در مورد خاورمیانه و ایران پرداخت و از ژنرالهای آمریکا خواست که به سیاستهای جنگ طلبانه آمریکا و تغییر رژیم و مداخله در امور داخلی کشورهای خاورمیانه خاتمه دهند و سیاست همکاری و تعامل و توسعه روابط اقتصادی و مردمی را با کشورهای خاورمیانه و با ایران پیشه کنند.
انتقادهای شجاعانه و صریح موسویان در جمع ژنرالهای آمریکا جنجالی بپا کرد. دو عضو جمهوریخواه کنگره آمریکا طی نامهای به فرماندهی استراتژیک آمریکا ضمن محکوم کردن دعوت از موسویان، خواستار توضیح این فرماندهی شدند. فرماندهی استراتژیک آمریکا هم در پاسخ گفت که ما برای شنیدن نظرات موافق و مخالف، از سخنرانان مختلف دعوت میکنیم.
اما رسانههای جنگ طلب همچون ایران اینترنشنال عربستان، جوروزلم پست اسرائیل، فاکس نیوزو فری بیکن آمریکا طی مقالاتی به این جنجال آنقدر دامن زدند تا اینکه در اکتبر ۲۰۲۳، دوازده عضو جمهوریخواه کنگره آمریکا طی نامه به رئیس دانشگاه پرینستون نوشتند که تحقیق و تفحص در مورد موسویان را آغاز کردهاند. آنها در نامه خود ۱۰ سوال در مورد موسویان مطرح کردند ازجمله اینکه: “آیا دولت اوباما موسویان را به آمریکا دعوت کرده تا توافق هستهای با ایران حاصل شود”؟ موسویان هم طی مصاحبههایی به کنگره آمریکا پاسخ داد که در ایران بازداشت و زندانی و سپس هم طبق حکم دادگاه به پنج سال محرومیت از پست دیپلماتیک محکوم شدم و بعد از فشار دولت آقای احمدی نژاد و بازنشستگی اجباری از وزارت خارجه، ناچار به مهاجرت شدم.
گفتنی است که جناح جنگ طلب آمریکا و لابی صهیونیسم و گروهکهای ایرانی حامی آنها؛ حساب ویژهای را روی پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در آبان ماه آتی باز کردهاند و از یکسال پیش چهرههایی مثل علی واعظ، تریتا پارسی، ولی نصر، عدنان طباطبایی و آرین طباطبایی را متهم به جاسوسی برای دولت ایران نمودهاند چون این افراد حمله نظامی آمریکا به ایران را مخالف منافع ایران و آمریکا دانسته و حامی دیپلماسی و توافق هستهای با ایران بودهاند.
لذا با وجود این که شدیدترین و گستردهترین حملات علیه موسویان بوده، اما لابی صهیونیسم کلیه چهرههای ایرانی الاصل طرفدار دیپلماسی را مورد حمله قرار داده تا با حذف آنها، در صورت پیروزی ترامپ زمینه را برای اقدامات افراطی ترامپ فراهم شود.