بیل گیتس ۲۰۲۴ را سال هوش مصنوعی میداند؛ تحول در کسبوکارها، حوزه سلامت و آموزش
به گفته گیتس، هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۴ نوآوریهای مختلفی را در زمینههای مراقبتهای بهداشتی، کاری و تحصیل به همراه خواهد داشت.
به گزارش پایگاه خبری 24، بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت پست جدیدی را در وبلاگ رسمی خود منتشر کرده است تا پیشبینیهای خود درباره صنعت فناوری در سال ۲۰۲۴ را بیان کند. او در پست خود از هوش مصنوعی بهعنوان یک فناوری تحولآفرین یاد کرده است و عقیده دارد که این فناوری میتواند باعث بهبود نوآوریها شود.
گیتس در پست وبلاگ خود پیشبینیهایش درباره تأثیرات آینده فناوری هوش مصنوعی بر صنایع مختلف از جمله مراقبتهای بهداشتی، آموزش و نیروی کار را بیان کرده است. او پیشبینی میکند که توسعه هوش مصنوعی قرار است خط تولید نوآوری را تا حد زیادی تحت تاثیر خود قرار دهد.
او در این رابطه مینویسد:
«دلیل بهبود زندگی ما در طول قرن گذشته نوآوری بوده است. از برق و خودروها گرفته تا دارو و هواپیما، نوآوری جهان را به جای بهتری تبدیل کرده است.»
گیتس در ادامه پست خود به این موضوع اشاره کرده که کشورهای پردرآمد مانند ایالات متحده حدود ۱۸ تا ۲۴ ماه تا پذیرش قابلتوجه هوش مصنوعی فاصله دارند. هرچند او انتظار دارد که کشورهای آفریقایی با تأخیر از این فناوری بهصورت عمومی استفاده کنند، اما گفت که احتمالاً تا حدود سه سال آینده شاهد سطح مشابهی از پذیرش هوش مصنوعی در این کشورها خواهیم بود.
پیشرفت هوش مصنوعی در زمینههای مختلف از دید بیل گیتس
گیتس در پست خود اشاره میکند که سال ۲۰۲۳ برای اولین بار مجبور شده تا از هوش مصنوعی برای انجام کارهای خود استفاده کند. به گفته او، نسبت به سالهای گذشته اکنون انسانها بهتر درک میکنند که هوش مصنوعی میتواند چه کارهایی را انجام دهد و برای کدام کارهای بهعنوان یک دستیار حضور داشته باشد.
بیل گیتس قبلاً گفته بود که هوشمصنوعی میتواند طی ۵ تا ۱۰ سال آینده با ارائه محتوا متناسب با سبک یادگیری دانشآموزان، صنعت آموزش را متحول کند. حالا او در پست جدید وبلاگش، ابزارهای آموزشی هوش مصنوعی که امروزه بهصورت آزمایشی اجرا میشوند را «شگفتانگیز» خوانده است. او ابزارهایی مانند Khanmigo و MATHia را قابلتوجه توصیف کرد و گفت که آنها در سالهای آینده بهبود خواهند یافت.
نهایتا او گفت که از امکان بومیسازی این فناوری برای دانشآموزان سراسر جهان هیجانزده است و همچنین به معلمان هوش مصنوعی اشاره کرد که با زمینههای فرهنگی خاصی طراحی شدهاند.