کدخبر: ۳۲۲۱۴

۵ روش شایع کلاهبرداری در معاملات ملکی | اگر ندانید متضرر می‌شوید

اگر قصد خرید و فروش ملک را دارید یا به‌دنبال انجام هرگونه معامله ملکی هستید، باید بدانید که در خطر ضرر و زیان و از دست دادن سرمایه هستید؛ چراکه روش‌های بسیاری برای کلاهبرداری در معاملات ملکی وجود دارد که باید از آن‌ها مطلع باشید. از همین رو در ادامه 5 روش شایع کلاهبرداری در معاملات ملکی را بررسی می‌کنیم.

5 روش شایع کلاهبرداری در معاملات ملکی | اگر ندانید متضرر می‌شوید

1. جعل اسناد مالکیت

یکی از رایج‌ترین روش‌های کلاهبرداری، بدون شک مربوط به اسناد و جعل اسناد می‌باشد. از. همین رو اولین کاری که باید انجام دهید، بررسی اطلاعات درج شده در سند است. شما باید مطمئن شوید که هویت فروشنده دقیقا هویت درج شده در سند است. اگر کوچک‌ترین موردی از نظر شما منطقی نبود، از انجام معامله خودداری کنید و بررسی بیشتری انجام دهید تا ثبت قرارداد به صورت مطمئن انجام شود.

2. پیش‌فروش ملک‌های نیمه ساز

از رایج‌ترین روش‌های شایع کلاهبرداری که قربانی زیادی به جا گذاشته، می‌توان به این مورد اشاره کرد. کلاهبرداران در این روش ادعا میکنند که شما میتوانید با مبلغ کمتر، ملکی که نیمه ساز است را بخرید و هزینه را اقساط بپردازید. در ادامه این افراد، همان ملک را به افراد دیگر نیز با همین شرایط میفروشند. برای جلوگیری از چنین کلاهبرداری سیستمی طراحی شده است که باید معاملات ملکی در آن ثبت شود. برای این روش به کد رهگیری نیاز است و اگر این کد مشکلی را نشان ندهد، معامله درست و بدون مشکل خواهد بود.

3. تنظیم مبایعه‌نامه دستی

کلاهبرداران برای آنکه به هدف شوم خود برسند، هنگام معامله ملک، به شما می‌گویند که برای تسریع روند معامله به جای تنظیم مبایعه‌نامه رسمی که کد رهگیری دارد، مبایعه نامه دستی تنظیم کنند. دقت داشته باشید که مبایعه نامه دستی قابل پیگیری نیست و شرایط برای کلاهبرداری کاملا فراهم است. بنابراین حتما از مشاور املاک بخواهید که مبایعه نامه رسمی تنظیم کند و کد رهگیری را به شما ارائه دهد.

4. تعیین ارزش ملک به صورت اغراق‌آمیز

گاهی اوقات صاحب ملک یا مشاور املاک برای آنکه شما را به خرید ترغیب کند، در رابطه با ویژگی‌های خانه اغراق میکند. برای مثال به دروغ اعلام می‌کند که خانه بازسازی شده و یکسری از وسایل نو شده‌اند و در قبال این توضیحات، از شما هزینه بیشتری درخواست می‌کنند. برای جلوگیری از چنین مشکلی، پیشنهاد می‌کنیم از یک فرد بی‌طرف کمک بگیرید و خانه را به وی نشان دهید تا برر‌سی منزل و ملک به درستی انجام شود.

اخذ وکیل برای جلوگیری از ضرر و زیان های احتمالی

5. مراجعه به بنگاه و دفتر جعلی

برخی از کلاهبرداران برای آنکه به هدف خود برسند، محیطی شیک و رسمی آماده میکنند، اما هیچ مجوزی برای کار خود نمی‌گیرند و هیچ چیز قانونی نخواهد بود. این بنگاه‌ها معمولا قیمت‌های پایینی برای ملک تعیین می‌کنند و باکمک همدستان خود، شرایط کلاهبرداری را فراهم خواهند کرد. برای جلوگیری از چنین روش کلاهبرداری، باید حتما مجوز و اعتبار بنگاه را بررسی کنید و در حضور افراد معتمد، مبایعه نامه و قرارداد را تنظیم نمایید.

اخذ وکیل برای جلوگیری از ضرر و زیان های احتمالی

تا به اینجا 5 روش شایع کلاهبرداری ملکی را بررسی کردیم، حال برای آنکه جلوی چنین ضرر و زیان هایی گرفته شود پیشنهادی برای شما اخذ وکیل است. یک وکیل به دلیل دانش حقوقی و تجربه ای که دارد، می‌تواند بهترین راهکارها را به شما ارائه دهد و قراردادهای لازم را به گونه‌ای تنظیم کند که متضرر نشوید.

اما اگر نمی‌دانید که از کجا یک وکیل خوب و باتجربه انتخاب کنید، توصیه می‌کنیم سری به سایت حقوقی مستر وکیل بزنید. در سایت مستر وکیل با آدرس mastervakil.com لیست کاملی از وکلا در شهرهای مختلف جمع آوری شده است. برای مثال اگر به دنبال لیست بهترین وکلای قم یا هر شهر دیگری هستید، کافیست در قسمت سرچ کلمه موردنظر را بنویسید تا لیست وکلا به نمایش درآید.

در سایت مستر وکیل، وکلا براساس تخصص هایی که دارند نیز معرفی می شوند. از همین رو شما می توانید مستقیما به صفحه بهترین وکلای ملکی در قم یا شهر دیگر وارد شوید و اطلاعات وکلایی که در زمینه ملکی تخصص دارند را مشاهده کنید و در نهایت تصمیم بگیرید پرونده را به کدام وکیل بسپارید.

 

کدخبر: ۳۲۲۱۴
ارسال نظر