اظهارات رئیس سازمان خصوصی سازی در باره نحوه فروش اموال دولت
رئیس سازمان خصوصیسازی گفت: هدف مهم مولدسازی سهیم شدن و انتفاع مردم از این داراییها و تحقق اقتصاد مردمی است.
حسین قربانزاده اظهار کرد:
*کمترین منفعت مولد سازی، درآمد زایی برای دولت است و بیشترین اشتباهی که این روزها شکل گرفته همین است که صرفاً دولت برای تامین مالی و جبران کسری بودجه به سراغ مولدسازی رفته است، در حالی که حتی اگر ما هیچ کسری بودجه نداشتیم و تمام تأمین منابع ما مستقیم از مالیات انجام میشد، باز هم مولدسازی داراییهای دولت یک ضرورت اجتنابناپذیر بود.
*دولت تقریبا به اندازه GDP کشور، دارایی دارد و بهره وری و بازدهی بخش زیادی از آن صفر است، رفتن به سمت مولدسازی ضروری است.
*برآورد سال ۹۶ از داراییهای دولت ۷ هزار هزار میلیارد تومان بوده است.
* روش های مولد سازی متعدد است و مزایده و انتقال کامل مالکیت تنها یکی از آنهاست و یکی از روشها تهاتر است.
*مثلا در خرمآباد، بندرعباس و … مردم میبینند زمینی بلا استفاده از دانشگاه علوم پزشکی افتاده و با فاصلهای کم بیمارستان نیمه ساختهای سالها رها شده است؛ چرا نباید بتوان با تهاتر با پیمانکار کمک به اتمام پروژه نیمه تمام کرد؟
* در آموزش و پرورش ۱۶۳۹ پروژهای داریم که بخشی از آن را ساخته و رها شده اما دور میدان ونک در پهنه تجاری مدرسه شهید رجایی را داریم که اجازه بهرهبرداری هم ندارد، مدرسه شهید بهشتی را بالای تقاطع صدر و خیابان شریعتی داریم که آن هم مطابق استانداردها باید تعطیل شود، دور میدان تجریش، یک مجموعه ۲۰۰۰ متری متعلق به آموزش پرورش است که در صحنه تجاری واقف شده و متروکه است، هر کدام اینها میتواند ۱۰ مدرسه و مراکز آموزشی در کل کشور شود.
* درباره مصونیت هیات هیچ شخصی در هیچ جایگاهی مصون از تخلف و زد و بند و تبانی و … نیست بلکه مصونیت در اجرای آن چیزی است که مصوبه با تایید سران قوا بر عهده هیات گذاشته تا به سرانجام برسد و متزلزل نباشد.
0 نظر
پاسخ دهید
* درج نام و ایمیل اختیاری است.