خبر مهم وزیراقتصاد درباره طرح کالابرگ

۱۴۰۱-۰۶-۳۰ اقتصاد

خبر مهم وزیراقتصاد درباره طرح کالابرگ

سخنگوی اقتصادی دولت اعلام کرد: وزارت رفاه درخواست کرد یک دوره دیگر برای اجرای آزمایشی انجام بگیرد تا با مشکلی در اجرای سراسری مواجه نشویم و باید صبوری کنیم تا اجرای آزمایشی به سرانجام برسد.

مریم فکری: هنوز زیرساخت اجرای کالابرگ الکترونیک فراهم نیست؛ این اظهارنظر اخیر محمدرضا پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس است که عنوان کرده؛ دولت تا امروز گزارشی از زیرساخت‌های پایگاه رفاه جامع ایرانیان به ما ارائه نداده است.

وی البته گفته؛ سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده است که به‌روز کردن اطلاعات پایگاه رفاه جامع ایرانیان را آغاز کرده‌اند و صحبت آنان این است که در شهریورماه برای اعطای کالابرگ آماده هستند. اما اگر این اتفاق بیفتد، ما حتما از دولت تقدیر و تشکر می‌کنیم.

این روایت پورابراهیمی از سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حالی است که تنها یک روز به پایان شهریورماه باقی مانده و هنوز دولتی‌ها موضعی درباره زمان اجرای طرح کالابرگ نشان نداده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، البته اواخر مردادماه امسال معاون وزیر اقتصاد در مورد زمان اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام کرد: در حوزه کالابرگ با توجه به اینکه این موضوع قانون است دولت می‌خواهد زیرساخت ها را فراهم کند. این موضوع با مسوولیت مستقیم وزارت رفاه دنبال می‌شود. زیر ساخت های فنی آماده شده و امکان اجرای آزمایشی آن برای برخی اقشار فراهم شده است.

به گفته سید هادی سبحانیان، در صورتی که طرح اجرایی در دولت به تصویب برسد، از تاریخ یک مهر ماه این امکان وجود دارد که به صورت آزمایشی اجرایی شود.

نوشته‌های مرتبط

۱۴۰۱-۰۶-۳۰ اقتصاد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


* درج نام و ایمیل اختیاری است.