نقدهای احمدینژاد به دیپلماسی رئیسی ، ظاهرسازی است یا واقعی؟
دولت رئیسی ، دولتی است که بهخاطر حضور پرتعداد وزرا و معاونان دولتهای نهم و دهم به دولت شبه احمدینژادی نیز معروف شده و برخی مدعی هستند ، احمدینژاد ازطریق همین مدیران رده بالا یا میانی نفوذی در دولت سیزدهم دارد.
اعتراضات از مجلس درحال افزایش یافتن است؛ مجلسی که برای کاندیداتوری ابراهیم رئیسی و حمایت از او بیانیهای بلندبالا تهیه و امضا کرده بود، این روزها که او سکاندار پاستور شده سرسختانه حامی دولت است و اگر گاهی نیز صدای نقدی از گوشه و کنار پارلمان بلند میشود بیشتر شعاری و نمایشی بهنظر میرسد تا نقدی جدی و مطالبهگرایانه.
انتقادات جدید نیز حول حمایت بیچونوچرای مجلس از دولت رئیسی خاصه در بحث توافقات و قراردادهای خارجی با برخی کشورها می چرخد.
درخواست عجیب احمدینژاد از مجلسیها
در میانه این اعتراضات محمود احمدینژاد نیز کنار ننشسته و اخیراً انتقاداتی تند و تیز روانه مجلس کرده؛ مجلسی که به عقیده او «اصلاً مطالبهگر» نیست. او درحالی خواستار مطالبهگری مجلس شده که در زمان ریاستجمهوریاش به مطالبهگریهای مجلس هیچ توجهی نداشت و تا آنجا که میتوانست تصمیمات نمایندگان را زیر پا میگذاشت.
او اخیراً به مجلس تاخته و گفته است؛ «یک مجلسی درست شده که اصلاً مطالبهگر نیست! جالب است که میگویند نماینده مردم هستند ولی وقتی از دولت انتقاد میکنیم، آنها جواب میدهند! اصلاً همه چیز معکوس شده است! شما باید حرف مردم را بزنید. نکند کشور را از چاله دربیاورید و در چاه بیندازید!»
قرارداد با روسیه و چین صدای احمدینژاد را درآورد
اما احمدینژاد این نقدها را ذیل نقدهایش به قراردادهای ایران با روسیه و چین مطرح کرده و مطالبهگری نمایندگان را درباره این قراردادها خواستار شده است.
«قرارداد ایران با چین بدتر از برجام است. حالا آمدهاند یک قرارداد با چین بستهاند که آن را دیگر به مجلس هم نمیبرند تا بخواهند در مدت بیست دقیقه تصویب کنند! و فاجعهبار اینکه در پاسخ به علت عدم انتشار محتوای آن میگویند طرف چینی خواسته متن قرارداد منتشر نشود! درحالیکه این حق ملت ایران است و به چین ربطی ندارد. مگر آنها حاکم بر سرنوشت کشور هستند؟ جسته و گریخته هم خبرهایی بیرون میآید که فلان جزیره را میخواهند بدهند، یا آنکه میخواهند نیروی نظامی وارد ایران کنند که همهاش خلاف قانون اساسی است.»
به گزارش خبر آنلاین، این تنها بخشی از نقدهای او به قرارداد ۲۵ ساله ایران به چین است، او پیشتر نیز نقدهایی به این قرارداد داشت و ادعاهایش درباره فروش جزایر ایرانی و حتی وقف قله دماوند داشت که با تکذیب دولت روحانی روبهرو شد.
0 نظر
پاسخ دهید
* درج نام و ایمیل اختیاری است.