شرایط اخذ اقامت کانادا در کم تر از یک سال

۱۳۹۸-۰۶-۱۱ اقتصاد

اخذ اقامت کانادا از طریق تخصص کاری  یکی از سریع ترین روش های اخذ اقامت دائم کانادا می باشد. متقاضیان در این روش می بایست از فاکتورهای سن، تحصیلات، تجربه کاری، مدرک آیلتس امتیاز کسب نمایند. افرادی که از طریق برنامه تخصص کاری موفق به مهاجرت به کانادا می شوند. از همان ابتدا کارت اقامت دائم دریافت می نمایند.  این افراد پس از ۳ سال زندگی در کانادا موفق به اخذ پاسپورت کانادایی می شوند. برنامه مهاجرت به کانادا از طریق کار یکی از روش های کم هزینه اقامتی می باشد که متقاضی و اعضای خانواده همراه او در بدو ورود کارت اقامت دائم دریافت می نماید.

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق کار

  • سریعترین راه مهاجرت به کانادا  که مدت زمان بررسی پرونده حداکثر یکسال
  • اقتصادی وکم هزینه بودن این برنامه مهاجرتی نسبت به دیگر روش های مهاجرت به کانادا
  • برای کار در کانادا نیاز به داشتن مجوز کار می باشد.
  • متقاضی می تواند در همه ایالت های کانادا مشغول به کار شود.
  • ارائه اقامت دائم به همراه اعضای خانواده متقاضی
  • برخورداری از همه مزایای شهروندی کانادا
  • اخذ پاسپورت کانادا پس از ۳ سال زندگی در کانادا
  • امکان استفاده از خدمات بهداشتی و بیمه رایگان
  • تحصیل رایگان فرزندان در مدارس کانادا
  • امکان استفاده از بورسیه برای شرکت در دوره های مختلف کالج و دانشگاه های کانادا

شرایط برنامه مهاجرت به کانادا از طریق تخصص فدرال

  • متقاضیان برنامه اسکیل ورکر کانادا ابتدا می بایست در سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری از فاکتور های تجربه کاری، دانش زبان انگلیسی و یا فرانسه، تحصیلات و سن حداقل ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز کسب نمایند.
  • شرایط کسب امتیاز از تجربه کاری در برنامه مهاجرتی نیروی متخصص فدرال
  • شرح وظایف شغلی متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال  منطبق با شرح وظایف ناک انتخابی در طبقه بندی مشاغل کانادا باشد.
  • سابقه کاری ارائه شده مربوط به ۱۰ سال گذشته باشد.
  • سابقه کارارائه شده همراه دستمزد بوده و بصورت کارآموزی و بدون حقوق نباشد.
  • متقاضی می بایست حداقل یکسال سابقه کار بدون گپ داشته باشد.

 

شرایط کسب امتیاز از دانش زبان در برنامه مهاجرتی نیروی متخصص فدرال

متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال برای اینکه واجد شرایط این برنامه مهاجرتی باشند می بایست حداقل مدرک زبان انگلیسی و یا فرانسه معادل CLB7 را داشته باشند. مدرک زبان ارائه شده به مدت ۲ سال از تاریخ صدور معتبر می باشد و در صورتی که در طول بررسی پروسه پروند مهاجرتی تاریخ اعتبار آن به اتمام برسد متقاضی موظف به ارائه مدرک جدید زبان می باشد.

شرایط کسب امتیاز از تحصیلات در برنامه مهاجرتی اسکیل ورکر فدرال

 متقاضیان برنامه مهاجرتی اسکیل ورکر فدرال می بایست مدارک تحصیلی خود را جهت ارزیابی و تایید نهایی مبنی بر اینکه مدرک فوق معادل همان مدرک در کانادا می باشد برای یکی از موسسات معتبر کانادا همانند سازمان WES ارسال نمایند.

تمکن مالی مورد نیاز مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کاری فدرال

متقاصیان این برنامه مهاجرتی می بایست متناسب با تعداد اعضای خانواده خود (که در پرونده مهاجرتی قید شده) حداقل تمکن مالی مورد نیاز اداره مهاجرت کانادا را داشته باشند. افرادی که در زمان اقدام از طریق این برنامه مهاجرتی در کانادا به صورت قانونی مشغول به کار می باشند و یا اینکه موفق به دریافت پیشنهاد کاری ( جاب آفر) شده اند نیاز به ارائه تمکن مالی ندارند.

اگر تصمیم خود را گرفته اید همین حالا اقدام کنید

موسسه مهاجرتی یوکن جهت مشاوره و انجام امور مهاجرت آماده ارائه خدمات به متقاضیان می باشد. تمامی فعالیت های این دفتر مهاجرتی تحت نظارت وکیل رسمی مهاجرت کانادا و مبتنی بر قوانین مهاجرتی کانادا می باشد. از آنجایی که مهاجرت فرایند پیچیده ای داشته و قوانین مهاجرتی روز به روزتغییر می نماید این مجموعه همواره تلاش می نماید با توجه به شرایط متقاضیان مناسب ترین راه را برای آنها انتخاب و آنها را با تمامی جوانب و آثار آن آشنا سازد تا بر این اساس بهترین تصمیم را اتخاذ نمایند. برای مشاوره و اطلاعات بیشتر به آدرس ucanemigrate.com مراجعه نمایید.

(نمایش کل : ۴۳ - نمایش امروز : ۱)

نوشته‌های مرتبط

۱۳۹۸-۰۶-۱۱ اقتصاد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


* درج نام و ایمیل اختیاری است.