شرایط اخذ ویزای چین،کانادا و شنگن

۱۳۹۸-۰۳-۲۵ اقتصاد

اگر قصد دارید به هر یک از کشورهای حوزه شنگن، چین و یا کانادا سفر کنید،بهتر است در ادامه همراه ما باشید تا شرایط اخذ ویزای این کشورها را برای شما شرح دهیم.

ویزای شنگن و شرایط اخذ آن

خوب،مسلما شما هم می دانید که حوزه شنگن شامل ۲۶ کشور است.معمولا شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن یکی است.برای اینکه بتوانید نشبت به اخذ ویزای شنگن اقدام کنید،نیاز خواهید داشت تا مدارک زیر را آماده کنید.سپس  با گرفتن وقت سفارت،در روز مصاحبه مارک ذکر شده را تحویل دهید تا مورد بررسی قرار گیرد و پس از گذشت ۱۴ روز به شما پاسخ خواهند داد که آیا ویزای شینگن به شما تعلق می گیرد یا خیر.

  • سند مالکیت (البته سند مالکیت در برخی از سفارت ها مورد نیاز نیست.)
  • گواهی اشتغال به کار
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • پرینت حساب بانکی به اعضای هر نفر حداقل ۷۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه
  • فرم درخواست ویزا که باید کامل و بدون نقص پر شده و همه‌ی محل‌های مورد نظر امضاء شود.
  • دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید و جدید مشابه با عکس گذرنامه (سایز عکس بسته به نوع سفارتخانه متفاوت است).
  • داشتن پاسپورت با ۳ ماه اعتبار بعد از تاریخ انقضای ویزا و حداقل دو صفحه‌ی خالی و همین‌طور کپی همه‌ی ویزاهای قبلی.
  • پرینت رزرو بلیط برگشت که در زمان ورود به کشور مقصد به ماموران گمرک ارائه می‌شود. خرید بلیط برگشت تا قبل از تایید ویزا توصیه نمی‌شود.
  • بیمه‌ی درمانی مسافرتی با پوشش کامل خدمات درمانی از جمله معرفی بیمارستان‌های طرف قرارداد در کشور مقصد و تضمین برگرداندن شخص به وطن در صورت بروز فوریت پزشکی. شرکت بیمه‌ی طرف قرارداد باید هزینه‌های درمانی تا سقف ۳۰ هزار یورو را تقبل کند و همین‌طور مورد تایید همه‌ی کشورهای پیمان شنگن باشد. قرارداد بیمه مسافرتی باید قبل از دریافت ویزا منعقد شود ولی بهتر است محتوای آن به شکلی باشد که متقاضی در صورت عدم دریافت ویزا بتواند آن را لغو کند.

ویزای کانادا و شرایط اخذ آن

کانادا کشوری است که به این آسانی ویزای خود را ارائه نمی دهد.با این وجود برای گرفتن ویزای کانادا نیاز خواهید داشت که مدارک زیر آماده کرده و به سفارت ارائه دهید :

این مدارک عبارتند از:

  • مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا
  • پر کردن فرم درخواست ویزای کانادا (Application form)
  • عکس رنگی با زمینه ی سفید
  • سند ملکی ترجمه شده
  • شناسنامه ترجمه شده
  • اصل پاسپورت قدیم و جدید
  • ارائه مدارک بانکی از جمله : گردش مالی آخر ۶ ماه حساب بانکی، نامه تمکن مالی
  • دعوتنامه

ویزای چین و شرایط اخذ آن

کشور چین شرایط سخت گیرانه ای در اعطای ویزای خود ندارد و به آسانی می توان نسبت به اخذ ویزای چین اقدام کرد.مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای چین به شرح زیر است :

  • پاسپورت
  • تکمیل فرم اخذ ویزا
  • دو قطعه عکس ۶ در ۴
  • تمکن مالی ۳۵ میلیون تومان

بهتر است برای اخذ ویزای کشورهای حوزه شنگن،ژاپن و چین از طریق آژانس های مسافرتی اقدام کنید و خود شما به شخصه به سفارت این کشورها مراجعه نکنید زیرا آژانس های معتبر و با سابقه با استفاده از تجربه خود نسبت به اخذ ویزا اقدام می کنند و درصد اخذ ویزای شما بالاتر خواهد بود.

موفق باشید.

(نمایش کل : ۱۹ - نمایش امروز : ۱)

نوشته‌های مرتبط

۱۳۹۸-۰۳-۲۵ اقتصاد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


* درج نام و ایمیل اختیاری است.