خبرسازی عجیب برای فرار از شکست فروش!
در حالی که میرکریمی اعلام کرده فیلمشان به درخواست ناجا، توقیف شده، خبرهای حکایت ازآن دارد اساسا این فیلم هنوز پروانه نمایش نگرفته که بخواهد توقیف شود!
در حالی که روابط عمومی فیلم قصر شیرین میرکریمی اعلام کرده فیلمشان به درخواست ناجا، توقیف شده، خبرهای رسمی حکایت از آن دارد اساسا این فیلم هنوز پروانه نمایش نگرفته که بخواهد توقیف شود!!
به گزارش بولتن نیوز، به نظر میرسد میرکریمی خواسته با این خبرسازی آماتوری از موج ایجاد شده برای توقیف فیلم رحمان ۱۴۰۰ برای خودش ماهی بگیرد.
به گزارش سینما انقلاب، با توجه به اعلام رسمی پروسه دریافت پروانه نمایش این فیلم در روزهای آتی، ظاهرا میرکریمی با توجه به جشنواره جهانی و ریخت و پاش هایش دنبال نمایش ویژه برای فیلم و انحراف افکار عمومی از بی حساب و کتاب بودن هزینه های جشنواره جهانی فجر است. جشنوارهای بدون مخاطب عمومی با هزینه ای بالغ بر ۱۱ میلیارد تومان و اعتراض گسترده سینماگران به بیخاصیت بودن آن!
0 نظر
پاسخ دهید
* درج نام و ایمیل اختیاری است.