۸ راهکار تغذیه‌ای طب سنتی برای درمان “کم‌خونی و فقر آهن”

۱۳۹۷-۰۴-۰۹ سلامت

۸ راهکار تغذیه‌ای طب سنتی برای درمان “کم‌خونی و فقر آهن”

در طب ایرانی ـ اسلامی به‌جای استفاده از اسید فولیک و قرص آهن، راهکارهای ساده و موثر تغذیه‌ای متعددی وجود دارد که در این مطلب به ۸ راهکار اشاره شده است.

به گزارش تسنیم، برای درمان کم‌خونی و فقر آهن در طب ایرانی ـ اسلامی، موارد زیر به جای اسید فولیک، قرص آهن و ویتامین D تجویز می‌شود:

۱ ـ باید تغذیه خود را اصلاح کنید و روغن طبیعی، نمک معدنی طبیعی و آب سالم بدون کلر همچنین ظروف مسی، چدنی و برنجی استفاده کنید و نهایت تلاش خود را برای عدم استفاده از مواد کارخانه‌ای و فرآوری شده صنعتی به کار بگیرید.

۲ ـ از “حسوم” در پخت غذاهای خورشتی استفاده کنید؛ هر بار ۱۵ دقیقه حسوم را در داخل ظرف غذای در حال پخت قرار دهید.

۳ ـ روزانه یک کاسه فالوده سیب و عرق بید مشک و گلاب میل کنید.

۴ ـ شربت شیره انگور روزانه یک لیوان میل شود؛ دیابتی‌ها و افرادی که در معرض بیماری دیابت هستند از شربت شیره توت استفاده کنند.

۵ ـ گرده گل احیا هر روز عصر یک قاشق مرباخوری با کمی آب قورت دهید؛ گرم مزاجان یک روز در میان میل کنند.

۶ ـ از غذاهایی همچون فسجان، سمنو، جوانه گندم، ارده، عسل زنده، آب زردک، میوه زیتون، چهارمغز، سویق جو و گندم‌، روغن زرد، روغن زیتون بکر و تصفیه نشده، سبزی خوردن کامل، بادام شیرین، نان سبوسدار بدون افزودنی، آبگوشت با نخود، آش با سبزی‌های کوهی و محلی خصوصا با گزنه فراوان میل کنید.

۷ ـ گرفتن آفتاب روزانه بمدت ۵ دقیقه و بین ساعات ۹ تا ۱۱ صبح به ساخت ویتامین D در بدن کمک مفید و موثری دارد‌.

۸ ـ استفاده از روغن زرد محلی، نمک طبیعی و دوغ تازه شتر در ساخت ویتامین D در بدن بسیار موثر و مفید است.

(Visited 38 times, 1 visits today)

نوشته‌های مرتبط

۱۳۹۷-۰۴-۰۹ سلامت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


* درج نام و ایمیل اختیاری است.