بروز سوء هاضمه با مصرف چای و قهوه داغ/ این نشانه‌های مرگبار را جدی بگیرید

۱۳۹۶-۰۹-۱۹ سلامت

بروز سوء هاضمه با مصرف چای و قهوه داغ/ این نشانه‌های مرگبار را جدی بگیرید

یک متخصص گوارش گفت: مصرف نوشابه گازدار و چای داغ سبب بروز بیماری سوء هاضمه در طولانی مدت می‌شود.

به گزارش ۲۴آنلاین باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:محمد غفرانی متخصص گوارش  اظهار کرد: عارضه سوء هاضمه‌ یکی از بیماری‌های شایع در بین مردم دنیاست که به دلیل عملکرد نامناسب دستگاه گوارش و یا ورود میکروب‌ و ویروس‌های مختلف‌ در سیستم گوارشی و معده بروز پیدا می‌کند.

وی بیان کرد: افرادی که پس از غذا خوردن و حتی در موار‌دی خاص‌ بدون آنکه مواد غذایی را مصرف کرده باشند در ناحیه معده دچار ورم و درد شوند این موضوعات از نشانه های بیماری سوء هاضمه‌ است.

غفرانی با بیان اینکه اختلالات حرکت گوارشی و حتی زخم گوارش می‌تواند تبدیل به بروز عارضه سوء هاضمه در افراد شود، افزود: وقتی که حرکت سیستم گوارشی به خوبی انجام نشود افراد دچار بیماری سوء هاضمه‌ می‌شوند که تهوع، احساس سیری، برجسته شدن معده از جمله عوامل این بیماری محسوب می‌شود.

عوامل ایجاد سوء هاضمه و بروز عارضه نفخ معده

وی عنوان کرد: افرادی که  به مصرف نوشیدنی‌هایی داغ مثل چای و یا قهوه عادت دارند معمولاً در طولانی مدت دچار بیماری سوء هاضمه می‌شوند.

غفرانی تأکید کرد: مصرف مواد کافئین‌دار، نوشابه گاز‌دار و همچنین جویدن آدامس سبب ایجاد سوء هاضمه و عارضه نفخ معده می‌شود.

وی یادآور شد: بیماری سوء هاضمه بر اثر مصرف سیر و پیاز برای افرادی که سابقه این بیماری را دارند توصیه نمی‌شود، زیرا این مواد و همچنین دوغ‌های گازدار‌ باعث تشدید و بروز عارضه‌ سوء هاضمه می‌شود.

(Visited 20 times, 1 visits today)

نوشته‌های مرتبط

۱۳۹۶-۰۹-۱۹ سلامت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


* درج نام و ایمیل اختیاری است.