این ۷ دلیل با پشتوانه علمی به شما می‌گویند که چرا باید بیشتر از همیشه آجیل بخورید

۱۳۹۶-۰۹-۰۷ سلامت

این ۷ دلیل با پشتوانه علمی به شما می‌گویند که چرا باید بیشتر از همیشه آجیل بخورید

آجیل،‌ البته از نوع خام و بو نداده‌اش نه تنها جایگزین بهترین برای به عنوان مثال بیسکوئیت در قالب میان وعده است بلکه فواید سلامت آن نیز حسابی به کمک‌تان می‌آید.

 ۷ دلیل پیش روی با پشتوانه علمی شما را قانع می‌کند تا به آجیل اهمیت بیشتری بدهید:

۱- آجیل باعث می‌شود بیشتر عمر کنید: گزارش‌ها نشان داده افرادی که بیشتر آجیل می‌خورند کمتر از بیماری‌هایی چون سرطان، مشکلات قلبی و بیماری‌های تنفسی می‌میرند.

۲- مصرف آجیل بدون اینکه باعث اضافه وزن شود کلسترول خون را پایین می‌آورد.

۳- بر اساس گزارش منتشر شده در ژورنال کالج قلب و عروق امریکا افرادی که آجیل مصرف می‌کنند بخصوص گردو و بادام زمینی، کمتر از بقیه در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی قرار دارند.

۴- شما می‌توانید اسیدهای چرب غیر اشباع، فیبر،‌ مینرال‌هایی چون منیزیم و پتاسیم و ویتامین‌هایی مانند E را در آجیل پیدا کنید و این یعنی آجیل‌ها منبع غنی از مواد مغذی هستند.

۵- آجیل سلامت روده را تقویت می‌کند. فقط یک تحقیق نشان داده که مصرف صرفا یک مشت بادام تغییرات قابل توجهی در میکروبیوتای روده دارد.

۶- مصرف آجیل به جلوگیری از ابتلا به سرطان پانکراس کمک می‌کند.

۷- تحقیقات منتشر شده در ژورنال امریکایی تغذیه بالینی نشان می‌دهد مصرف آجیل به طور منظم با ریسک کمتر اضافه وزن و چاقی ارتباط دارد و این بدان معناست که آجیل به شما کمک می‌کند وزن کم کنید

(Visited 25 times, 1 visits today)

نوشته‌های مرتبط

۱۳۹۶-۰۹-۰۷ سلامت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


* درج نام و ایمیل اختیاری است.