خوراکی های سرطان زایی که شاید هر روز مصرف می کنید

۱۳۹۶-۰۸-۳۰ سلامت

خوراکی های سرطان زایی که شاید هر روز مصرف می کنید

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از preventionاین در حالی است که بنا به اعلام سازمان جهانی بهداشت، ۸۰ درصد از سرطان ها به طور مستقیم با سبک زندگی ارتباط مستقیم دارند. به گفته کارشناسان این سازمان، در صورت عدم اصلاح سبک زندگی، به طور حتما سرطان به جای بیماری های قلبی، در صدر دلایل مرگ و میرها در سالهای آینده قرار خواهد گرفت. مواد غذایی ضد سرطان را بشناسید و البته نترسید چون اصلاح رژیم غذایی، یکی از ساده ترین راه ها برای کنترل و جلوگیری از انواع سرطان ها است:

کنسرو گوجه فرنگی: پوشش داخلی قوطی های کنسرو از ماده شمییایی با عنوان بیسفنول آ ساخته شده است. مطالعات روی این ترکیب شیمیایی نشان می دهد که این ماده باعث ناباروری، سرطان، سکته قلبی و بیماریهای قلبی است.

گوشت های فرآوری شده: تمام گوشتهای فراوری شده دربردارنده میزان زیادی مواد شیمیایی و نگهدارنده و نیترات هستند که باعث می شود همیشه تازه و خوش آیند به نظر بیایند اما مصرف روزانه آنها از جمله عوامل اصلی سرطان است.

چیپس سیب ‌زمینی: علاوه بر این که سدیم و چربی ترانس بالایی دارد، شامل حجم زیادی طعم دهنده‌ ها و رنگ ‌های مصنوعی، نگهدارنده های شیمیایی است. چیپس در دمای بسیار بالا سرخ می شود تا ترد شود اما همین دمای بالا باعث تشکیل آکریلامید می شود که سرطان زا است.

روغن ‌های هیدروژنه: تمام روغن‌های گیاهی شامل اسیدهای چرب امگا ۶ هستند. میزان زیاد امگا ۶ در بدن باعث مشکلات زیادی در سلامت فرد می‌شود از جمله سکته قلبی و شمار زیادی از سرطان ها مثل سرطان پوست. بدن انسان احتیاج به تعادل مناسبی بین امگا ۶ و امگا ۳ دارد، پس تلاش کنید مقداری امگا ۳ هر روز مصرف کنید. می ‌توان میزان امگا ۳ بدن را با مصرف گوشت تازه ماهی ‌های دریایی و یا گوشت قرمز ارگانیک و یا حتی مکمل‌ های غذایی مشخص و مطمئن برآورده کرد.

نوشابه‌ های گازدار: این نوشابه ها با حجم زیاد شکر، رنگهای خوراکی مصنوعی و مواد شیمیایی به عنوان عامل سرطان شناخته شده ‌اند. این نوشیدنیها با اسیدی کردن بدن انسان سلول های سرطانی را رشد و تقویت می ‌کنند.

آرد سفید تصفیه شده: دارای حجم زیادی کربوهیدرات است که باعث سرطان سینه در زنان می ‌شود.

شکر تصفیه شده: سلول های سرطانی برای تکثیر شدن ترجیح می ‌دهند از شیرین کننده هایی همچون شهد ذرت و شهد میوه (فروکتوز) تغذیه شوند. دلیل آن این است که فروکتوزها از طریق سلولهای سرطانی به سرعت و به آسانی متابولیز می ‌شوند. از آنجا که تمامی کیک ها، شکلات ها، نوشابه‌ ها و آبمیوه‌ ها، سس ‌ها و بسیاری دیگرمواد غذایی مورد پسند مردم سرشار از شکر تصفیه شده و فروکتوز هستند این مسئله علت شیوع سرطان در قرن اخیر را توجیح می ‌کند.

غذاهای اصلاح شده ژنتیکی: مصرف این نوع محصولات غذایی یک نگرانی عمده از نظر ابتلا به انواع مشکلات سلامتی است و بهتر است محصولات آلی و ارگانیک جایگزین آنها شوند.

ماهی پرورشی: ماهی آزاد پرورشی کمبود ویتامین دی دارد و اغلب با مواد شیمیایی سرطان ‌زا آلوده شده و آلوده به بی فنیل‌ های پلی کلرینه، و آفت ‌کش‌ ها است.

نوشته‌های مرتبط

۱۳۹۶-۰۸-۳۰ سلامت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


* درج نام و ایمیل اختیاری است.