مصرف فراورده‌های غنی شده با ویتامین D3 ضروری است

۱۳۹۶-۰۷-۲۶ سلامت

مصرف فراورده‌های غنی شده با ویتامین D3 ضروری است

مدیر نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: مصرف فراورده‌های غنی شده با ویتامین D3 ضروری است.

به گزارش ایسنا، فرزانه حیدری در نشست خبری با بیان اینکه شعار روز جهانی غذا پیشگیری از مهاجرت از طریق توسعه و امنیت غذایی است، اظهار کرد: روستائیان به دلیل بالا رفتن دمای هوا، خشکسالی و بروز بلاهای طبیعی با مشکلات فراوانی رو به رو شده و منجر به افزایش مهاجرت این قشر شده است. در این راستا، سیاست سازمان غذا و دارو، حمایت از صنایع کوچک داخلی و کارگاه‌های تولید مواد غذایی و ساماندهی محصولاتی بوده که به صورت خرده‌فروشی عرضه می‌شود که این مهم با همکاری بسیج سازندگی و جهاد کشاورزی انجام شدنی است.

مدیر نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت با محوریت کاهش مصرف قند، نمک، چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای، برچسب اصالت کالا، مبازره با قاچاق کالا و ترویج نشان ایمنی و سلامت از دیگر کارهای سازمان غذا و داروست.

حیدری اضافه کرد: یکی از تدابیر سازمان غذا و دارو، تشویق تولیدکنندگان برای اهداء نشان ایمنی سلامت برای محصولاتی است که دارای ارزش تغذیه‌ای و فراویژه نسبت به محصولات مشابه هستند. محصولات پروبیوتیک و غنی شده با ویتامین D3 از این جمله هستند.

این کارشناس ارشد صنایع غذایی عنوان کرد: امروز پوکی استخوان به دلیل شیوه زندگی، استفاده کمتر از نور خورشید و قرار گرفتن زمان طولانی در محیط‌های بسته در بین بانوان و آقایان افزایش یافته است.

مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: سازمان غذا و دارو و وزارت جهاد کشاورزی تلاش دارند از کارگاه‌های تولیدی کوچک و مشاغل روستایی  به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها حمایت کنند و هم اکنون این مشاغل شناسایی شدند. نیاز است تولیدکنندگان را به دریافت نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی غنی شده با ویتامین D3 تشویق کنیم و در این راستا کارخانه پگاه لرستان نشان ایمنی را برای پنیر پروبیوتیک اخذ کرده است.

نوشته‌های مرتبط

۱۳۹۶-۰۷-۲۶ سلامت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


* درج نام و ایمیل اختیاری است.



logo-samandehi